Yandex.Taxi počela sa radom u Beogradu, sledi Kragujevac?

0

Taksi aplikacija najvećeg ruskog onlajn pretraživača Yandex na ulicama je glavnog grada Srbije. Aplikacija se besplatno može preuzeti u Android marketu i Epl storu, a pre puštanja u rad dodate su joj detaljne karte Srbije i srpski jezik.

Pored Beograda, Yandex je sa Upravom Grada Kragujevca u martu ove godine potpisao ugovor o saradnji koji podrazumeva lansiranje više Yandex aplikacija: Yandex.Taxi, Yandex.Parking, Yandex.Transport za gradski prevoz i Yandex.Navigator.

Servis Yandex Taxi osnovan je 2011. godine, a Srbija je jedanaesta zemlja u koju je došao ovaj ruski IT gigant i prva takva zemlja u centralnoj Evropi.

Yandex tako dolazi na novo tržište, a u ovoj kompaniji kažu da se njihova ponuda razlikuje od svega što se do sada u Srbiji koliko toliko moglo videti.

Za radio Slobodna Evropa, regionalni menadžer kompanije Yandex.Taxi za centralnu i istočnu Evropu, Dejan Jefim je izjavio da posao obavljaju za to registrovani taksi vozači, udruženja ili preduzetnici koji poseduju dozvolu nadležnog Organa za obavljanje delatnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime