U Aranđelovcu ubedljiva pobeda liste Aleksandar Vučić – Zato što volimo Arnđelovac

0

Na lokalnim izborima u Aranđelovcu učestvovalo je šest lista, a pravo glasa je imalo 37.711 birača. Aranđelovačka skupština ima 41 odborničko mesto.

Preliminarni rezultati OIK govore da je na birališta izašlo 58% aranđelovčana, a lista Aleksandar Vučić – Zato što volimo Aranđelovac osvojila 56,6% glasova što im daje mogućnost da sami formiraju vlast.

„U teškim i nespecifičnim vremenima sa ne puno lista, koje su bile praktično u našem biračkom telu uspeli smo da postignemo dobar rezultat i imamo istorijsku priliku da nastavimo sa svim projektima koje smo počeli i obezbedimo stabilnost sugrađanima. Onoliko koliko smo radili na projektima radimo i kada je naša stranačka organizacija u pitanju. Rekli smo da je preko 50% dobar rezultat, preko 55 vrlo dobar a preko 60 odličan – rekao je Bojan Radović za RTV Šumadija.

Lokalni izbori danas se, osim u Aranđelovcu, održavaju i u Beogradu, Sevojnu  i Boru, a liste okupljenje oko izborne liste Srpske napredne stranke odnele su ubedljivu pobedu i mogu samostalno da formiraju lokalne parlamente.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime