Tara je stigla kuci! Đoković je sa obožavaocima podelio trenutak beskrajne srece!

0
Foto: Kurir

Jelena Đoković na svet je pre sedam dana donela drugo dete, ćerkicu Taru, koja je već sad mezimica porodice Đoković. Tata Novak bio je uz suprugu i tokom porođaja, a Jelena je, kao i prošlog puta kada je rodila Stefana, odlučila da se porodi u privatnoj bolnici u Monaku, gde porođaj košta 5.000 evra, a svaki naredni dan 1.000 evra. Novak Đoković nije štedeo novca za svoju suprugu, a veče nakon toga organizovao je proslavu u svom domu, u kojem je okupio kumove i najbliže prijatelje.

Danas, na društvenim mrežama je sa obožavaocima podelio trenutak beskrajne srece i radosti. Ovo je prvo oglašavanje Đokovića nakon što je Jelena rodila ćerku Taru 2. septembra.

Foto: Facebook/Novak Đoković

“Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi… Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića… kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan!”

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime