Sutra u Pozorištu za decu predstava “Trnova Ružica”

0
Fotkaj KG

Predstava “Trnova Ružica”, po tekstu Ljubivoja Ršumovića, a u režiji Miloša Milovanovića, biće odigrana sutra od 12 časova u Pozorištu za decu.

Ljubav je svuda oko nas. I uvek će biti. Nekada je dovoljno prizvati je i prigrliti, ali nekada se za nju moramo boriti. Samo na vreme treba da naučimo da je to najvažnija borba u životu. Princeza Zorica i princ Filip nisu dozvolili da im drugi određuju šta je njihova sudbina, već su se i po cenu smrti borili za svoju ljubav i dokazali da je ona jača i od najstrašnije kletve. Ako se ljubav hrani i neguje i ako se kroz ljubav živi, nema bitne razlike između života i bajke, jer i u bajkama ona prethodi i sledi svemu i svako zlo čini konačnim”, rekao je reditelj predstave Miloš Milovanović.

U pozorišnom komadu igraju Ljubica Radomirović, Miloš Pantić, Dubravka Brkić, Milica Redžić Vulević, Nevena Brzaković, Vladimir Đoković i Petar Lukić.

Scenografiju je uradio Saša Đorđević. Za kostime je bila zadužena Alina Linjkova Veljković, koje su izradili Anna Kolbjanova, Irena Jovanović, Suzana Živković i Gordana Gajić. Lutke i rekvizite su izradili Miloš Milovanović, Dragana Milovanović, Aleksandar Lekić i Rade Krstić. Muziku su uradili Vuk Spasić i Aleksandar Pejčić, koreografiju Aleksandar Lekić, a scenske borbe Miloš Pantić.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime