Stiže nam dugo očekivana druga sezona serije “Urgentni centr”

0

Posle tri godine od kako je emitovana poslenja, 16. epizoda prve sezone serije Urgentni centar, Prva Srpska televizija najavljuje drugu sezonu koja će se nastaviti na reprizu koja je u toku na ovoj televiziji.

Serija “Urgentni centar” je adaptacija američke hit serije “Emergency Room”. Radnja je smeštena u ordinaciju hitnog odeljenja bolnice u Čikagu, a jednog od glavnih likova, doktora Daga Rosa, kojeg je tumačio Džordž Kluni, u našoj verziji igra Ivan Bosiljčić.

Serija prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić, uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Periću, a njegov starijeg kolege Ivanu Jevtoviću.

Oni se svakodnevno bore za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Čak kada doktoru Marku Pavloviću jedna privatna klinika ponudi duplo veću platu i bolje uslove, on se vraća u Urgentni centar.

I u drugoj sezoni gledaćemo kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih iz minuta u minut prate? Kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasili nečiji zivot? Upravo je ovo serija koja vas može uvesti  iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću ali i nesreću, humanost, požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime