6 C
Kragujevac
nedelja, 08. decembar 2019.

INFO

GAS Važnost mesečne karte možete produžiti na svim mestima gde se mogu kupiti i dopuniti nepersonalizovane karte.
JKP Šumadija U toku su radovi na uređenju Trga Svetog Đorđa, mole se građani za strpljenje.
JSP Kragujevac Plaćanje svih komunalnih računa i električne enrguje možete izvršiti na naplatnim mestima JSP Kragujevac svakog radnog dana od 7:30 do 18:00 časova i subotom od 8:00 do 11:30 časova.
JSP Kragujevac Naplatna mesta: Centar – Trg slobode 1 – Dom sindikata, Aerodrom – Neznanog Junaka 16, Stanovo – Kraljevačkog bataljona 26, Kolonija – Voje Radića 3.
Naslovna Vesti Društvo Stefanović: DS neznanjem i lopovlukom upropastio privredu

Stefanović: DS neznanjem i lopovlukom upropastio privredu

0

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Demokratska stranka, dok je bila na vlasti, neznanjem i lopovlukom upropastila privredu Srbije, ostavila na stotine umirućih preduzeća, a i građane i radnike u bedi i siromaštvu.

Nebojsa Stefanovic

“Za vreme DS-a imovina Srbije rasprodavala se u bescenje Šarićevom narkoklanu, Ljubiši Buhi Čumetu, Dragoslavu Kosmajcu, Miletu Jerkoviću,  Miroslavu Miškoviću i ostalima”, poručio je Stefanović koji je i ministar unutrašnjih poslova.

On je u saopštenju SNS-a naveo i da su “svojevrsni  glumci i pozeri iz DS, Srbiju su svojim nečasnim vladanjem pretvorili u zemlju bez budućnosti i perspektive”.

“Taj i takav rijaliti danas je prošlost, i građani to sigurno umeju da prepoznaju. U njihovo vreme, o izveštaju Verice Barać i pljačkaškim privatizacijama moglo je samo da se šapuće”, ističe on.

Svaka izgovrena reč, onih koji su Srbiju čerupali, navodi Stefanović, vređa građane Srbije i dodaje da linč na koji svakodnevno pozivaju, uvrede koje izgovaraju, pa i danas sa mitinga u Nišu, potvrđuju samo nemoć te stranke i strah od još većeg gubitka, deljenja, cepanja, ili potpunog nestanka iz političkog života Srbije.

“Srbija je u ovom času poštovana i uvažena, zahvaljući  naporima Vlade i premijera Aleksandra Vučića. To je zemlja koja ide napred i kada je reč o ekonomskim reformama, o našem evropskom putu, ali i položaju i poštovanju  Srbije u Evropi i svetu”, poručio je on.

Ono čega demokrate moraju biti svesne, navodi Stefanović, jeste da poruke mržnje, pretnje, pozivi na politička  hapšenja i obračune, još više govore o njima, njihovoj politici i nemoralu.

“Ono što je sigurno, takva politika neće upravljati Srbijom”, zaključio je Stefanović.

DS je ranije danas u Nišu održala miting, sa koga je predsednik demokrata Bojan Pajtić pozvao građane Srbije da u što većem broju izađu na izbore, poručivši da olovke u rukama treba da budu baklje koje će osvetliti Srbiju.

Pajtić je poručio i da je aktuelna vlast “Srbiju pretvorila u tužan i bedan rijaliti”.

Tanjug. Tačno

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime