Rukometašice Radničkog 1964 osvojile zlato

0

Rukometašice Radničkog 1964 u kategoriji Ž16 (2002-go i mlađe) su trijumfalno završile takmičenje u Ligi mlađih kategorija—grupa Centralna Srbija i KiM, osvojivši prvo mesto, pehar i zlatnu medalju.

Od samog početka šampionata, iako najmlađa selekcija u ligi, su zaposele čelno mesto na tabeli i održale se do samog kraja uz sve pobede i samo jedan poraz u poslednjoj uitakmici koja nije odlučivala o plasmanu. Veliki uspeh ove generacije će biti krunisan odlaskom na završni šampionat države.

Jako sam ponosna na sve igračice na postignutom uspehu. Od početka sezone u Ligi mlađih kategorija, zauzimale smo prvo mesto i drago mi je što smo i na kraju ostale na pijedestalu. Nažalost, u toku sezone nas je zadesilo par teških povreda nama jako bitnih igračica i morale smo da se i psihički i na terenu izborimo sa tim. Ogromnom željom uspele smo da prevaziđemo taj problem i tako se plasiramo na državno prvenstvo, koje ce se održati 15 i 16. juna u Šapcu, kao prve u regionu. Zaista je veliki uspeh biti u 12 najboljih ekipa u Srbiji. Verujem u svoje igračice da će svojom posvećenošću, željom i borbenošću prikazanoj tokom cele godine, smoći snage da izborimo dobar plasman na nivou države – istakla je kapiten trofejne generacije devojčica Radničkog Tijana Petrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime