RK Radnički produžio ugovor sa četvoricom igrača

0

Rukometni klub Radnički 1964 odlučio je da i u predstojećoj sezoni, u kojoj se očekuju najviši dometi, osnova igračkog kadra bude sačuvana i da je čine rukometaši koji su sa ponikli u Kragujevcu, pa su ugovore produžili Vladimir Dobrosavljević (30), Nebojša Stošić (29), Aleksandar Janićijević (29) i Milan Blagojević (24).

Sva četvorica su prve rukometne korake načinili u ekipi Radničkog i u karijeri, osim par sezona, nastupali za klub iz grada na Lepenici.

“Pre dve godine prilikom osnivanja kluba,selektirana je grupa momaka koju je činilo više generacija igrača iz Kragujevca i postavili smo cilj ulazak u Super B ligu i dalji rezultatski napredak kluba. Kako smo zacrtano ostvarili već u prvoj sezoni i ovogodišnjim osvajanjem četvrtog mesta podigli lestvicu očekivanih rezultata, možemo reći da smo imali više nego uspešnu godinu za nama. Zahvalni smo klubu što nam je na ovaj način ukazao poverenje da i u narednim godinama budemo deo porodice Radničkog sa ambicijama da i u budućnosti ostvarimo zacrtane planove. Očekujem da nam se u narednom periodu pridruže i ostali igrači, kao i planirana pojačanja, kako bi smo tako kompletirani ušli u novo prvenstvo i nove pobede”, poručio je Nebojša Stošić u ime sve četvorice novih/starih igrača Radničkog.

Ugovori sa pomenutim igračima su potpisani na dve godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime