Predstavljanje rezultata ERASMUS+ projekta na Ekonomskom fakultetu

0
Slideserve.com

Sutra u 9,00 sati na Ekonomskom fakultetu u Svečanoj sali biće održana konferencija za
medije na kojoj će biti predstavljeni rezultati ERASMUS+ projekta, Razvoj nastavnih programa u oblasti finansijskog upravljanja, računovodstva i kontrolinga sa ciljem razvoja kapaciteta javne uprave koji koofinansira Evropska komisija.

Misija ERASMUS+ projekta FINAC je da doprinese jačanju kapaciteta zaposlenih u javnoj upravi angažovnih na poslovima finansijskog menadžmenta, kontrole i menadžerskog računovodstva, a u cilju implementacije 32 poglavlja u procesu pristupanja zemalja regiona
Evropskoj uniji. U prethodne dve godine, zahvaljujući ERASMUS+ projektu FINAC u Srbiji su akreditovana tri nova master programa na tri državna univerziteta: Univerzitetu u Beogradu – Fakultet organizacionih nauka, Univerzitetu u Kragujevcu – Ekonomski fakultet i
Državnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Kako je završen upis na master studije u prvom konkursnom roku Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, stvorili su se uslovi za predstavljanje rezultata zajedničkih napora partnera angažovanih na zajedničkom cilju. Predstavnicima medija će se obratiti:
državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Ivan Bošnjak, predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović , v.d. rektora Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Nenad Filipović i dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Petar Veselinović.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime