Pet novih filmova u Cineplexx-u

0
Foto: Cineplexx

Danas je u bioskop „Cineplexx Kragujevac Plaza“ stiglo pet novih filmova, pogledajte koji su.

Ostrvo pasa“ –  film koji je otvorio 68. Međunarodni filmski festival u Berlinu, donosi priču smeštenu u bliskoj budućnosti u Japanu, u periodu pseće krize i masovne propagande protiv njih.
Kada nakon Deklaracije izvršne vlasti svi psi iz Megasaki grada budu iseljeni na ostrvo puno smeća koje se nalazi izvan grada, Atari Kobajaši, dvanaestogodišnji nećak Majora Kobajašija seda u svoj minijaturni turbo avion i leti do Ostrva smeća, kako bi našao svog psa telohranitelja, Spota. Na tom ostrvu će uz pomoć novonastalih prijatelja započeti epsko putovanje koje će odlučiti o budućnosti čitave regije.
Trejler:

Taxi 5” – Peti nastavak najpoznatije francuske akcione komedije koju je pre gotovo 20 godina režirao LIk Beson, donosi nam priču o policijskom službeniku, koji je prebačen u policijsku stanicu Marseja I dobio  zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima.
Trejler:

Florensina knjižara” – predivna priča o hrabroj ženi Florens Grin, udovici slobodnog duha, koja svoju žalost ostavlja po stani i rizikuje sve da bi otvorila knjižaru – prvu takve vrste u uspavanom primorskom gradu u Engleskoj 1959. godine. Uprkos ljubaznoj ali istovremeno nemilosradnoj okolini, hladnoj i apatičnoj, koja ne želi knjižaru, njena odluka postoja političko minsko polje.
Trejler:

Crni leptir” – U planinskom gradiću, koji muči muku sa nizom nerešenih otmica i ubistava, usamljeni pisac Pol u “lovu” je na ono za šta veruje da će biti scenario koji će mu spasiti karijeru. Posle napetog iskustva sa lokalnim skitnicom Džekom, Pol odlučuje da izmučenom prosjaku pruži utočište. Veza među njima vremenom postaje sve jača, a zahtevni Džek polako uzima sve veću ulogu u Polovom radu. Jedne večeri, tokom oluje, koliba u kojoj su smešteni ostaje bez struje, i tada dvojica muškaraca započinju opasnu igru na život i smrt, koja će dovesti do konačnog kraja barem jedne priče.
Trejler:

Tri sekunde za večnost” – Ovo je priča o jednoj pobedi koja je promenila tok istorije, pobedi jedne cele nacije I ljudskog duha, priča o  legendarnom košarkaškom treneru Vladimiru Garanžinu koji je uradio nemoguće. Imao je želju da sovjetski nacionalni tim postane najbolji na svetu, i uspeo je u tome. Prvo je ubedio tim da je najbolji, a potom i ceo svet. Film je baziran na stvarnim događajima iz 1972. koji su se odigrali tokom Olimpijskih igara u Minhenu. Fokusiran je na legendarni košarkaški finalni meč između ekipa Amerike i Sovjetskog Saveza, koji je do tog finala, svaki put gubio upravo od Amerikanaca.
Trejler:

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime