6 C
Kragujevac
nedelja, 08. decembar 2019.

INFO

GAS Važnost mesečne karte možete produžiti na svim mestima gde se mogu kupiti i dopuniti nepersonalizovane karte.
JKP Šumadija U toku su radovi na uređenju Trga Svetog Đorđa, mole se građani za strpljenje.
JSP Kragujevac Plaćanje svih komunalnih računa i električne enrguje možete izvršiti na naplatnim mestima JSP Kragujevac svakog radnog dana od 7:30 do 18:00 časova i subotom od 8:00 do 11:30 časova.
JSP Kragujevac Naplatna mesta: Centar – Trg slobode 1 – Dom sindikata, Aerodrom – Neznanog Junaka 16, Stanovo – Kraljevačkog bataljona 26, Kolonija – Voje Radića 3.
Naslovna Vesti Pajtić da izađe u javnost sa podacima o Tesla banci

Pajtić da izađe u javnost sa podacima o Tesla banci

0

Vojvođanski odbor Pokreta socijalista pozivao je danas Bojana Pajtića da umesto “genijalnih ideja” o dokapitalizaciji Tesla banke izađe u javnost sa podacima koliko je tačno iz pokrajinskog budžeta utrošeno novca za taj projekat i ko je od pokrajinskih funkcionera imao lične koristi od toga.

Bojan Pajtić

“Predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić, ukoliko želi i dalje da učestvuje u javnom i političkom životu Srbije i Vojvodine mora javno da se ogradi od finansijskih zloupotreba svojih saradnika iz Pokrajinske Vlade”, navodi Pokret socijalista.

Nedopustivo je, dodaju, da “odlazeći pokrajinski premijer” već tri meseca ne želi da se izjasni o zloupotrebama pokrajinskih sekretara Miroslava Vasina i Marinike Tepić, koji su sredstva građana Vojvodine iz pokrajinskog budžeta dodeljivali partijskim kolegama.

“Uporno ćutanje Bojana Pajtića samo nas učvršćuje u verovanju da su se ove i sve ostale slične zloupotrebe odvijale uz njegovu saglasnost”, navodi PS.

Tanjug. Tačno

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime