Ovih 9 znakova vam govore da ste počeli da se pretvarate u svoju mamu

0

Shvatili ste da je vaša majka bila u pravu sve vreme: kratke majice do pupka su stvarno glup izbor po vetrovitom vremenu, plastične kese uvek dobro dođu u torbi, a “loši momci” će vam stvarno slomiti srce.

mama-i-odrasla-cerkaSvaka devojčica, pre ili kasnije, odraste i shvati da je mama bila u pravu kad je savetovala kako treba da čisti, posprema, kupuje i s kime da se zabavlja. Evo koji su prvi pokazatelji da se pretvarate u svoju voljenu majku.

1. Počeli ste svojoj deci da govorite stvari poput: “Baš me briga što nije pošteno” ili “Zato što ja tako kažem”. Shvatili ste da su rečenice, koje su vas u detinjstvu izluđivale, počele da imaju smisla.

2. Treba vam mnogo vremena da izađete iz stana. Čak i kad zaključavate ulazna vrata doma pitate se da li ste zaista isključili peglu iz struje.

3. Ne snalazite se najbolje s novim tehnologijama. Kako se ono isključuje ovaj tablet?

4. Uzimate k srcu kada vas prodavci u prodavnici ne pozdrave, ili se bezobrazno odnose prema vama.

5. Shvatili ste da su televizijske sapunice kvalitetnije nego što je to ranije bio slučaj, a domaći zabavni program zaista smešan.

6. Ne odlazite u nabavku namirnica bez pažljivo sastavljene liste za kupovinu.

7. Više vas ne zanimaju top liste popularne muzike i redovno molite prijatelje da smanje jačinu zvuka.

8. Ne izlazite iz stana bez da ste svaku stvar stavili na svoje mesto. Previše ste platili te pantalone da biste ih nehajno prebacili preko naslona stolice.

9. Shvatili ste da je vaša majka bila u pravu sve vreme: kratke majice do pupka su stvarno glup izbor po vetrovitom vremenu, plastične kese uvek dobro dođu u torbi, a “loši momci” će vam stvarno slomiti srce.

Izvor: zadovoljna.hr

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime