Novak svestan njegovog najjačeg oružja

0
Sport plus

Srpski teniser Novak Đoković opisao je kako su iz njegovog ugla izgledala prethodna 24 časa tokom kojih je zabeležio dve pobede na Mastersu u Sinsinatiju.

Đoković je u četvrtak početo meč sa Grigorom Dimitrovom, koji je prekinut zbog kiše pa je nastavljen u petak.

Nole je savladao Bugarina posle preokreta 2-1, a potom je igrao tri seta i sa Milošem Raonićem, koga je nadigrao deveti put u isto toliko međusobnih susreta.

“Vrlo sam zadovoljan svojim borbenim duhom i mentalnom snagom kojom sam prebrodio poteškoće u oba meča. Duel sa Dimitrovom juče nije dobro počeo, on je krenuo izuzetno dobro. Nismo jedini imali problema sa kišom, ali to je samo otežalo situaciju, jer se zagrevaš, pa hladiš. Otišli smo kući oko 22.30, vratili se opet ujutru da igramo, a onda sam imao samo nekoliko sati odmora. Onda se vratiš na teren protiv Raonića koji servira više od 200 km/h od prvog gema, to me sigurno pokrenulo od početka”, rekao je Đoković.

Najboljeg srpskog tenisera u polufinalu Sinsinatija očekuje okršaj sa Hrvatom Marinom Čilićem. Đoković vodi 14-2 u međusobnom duelima, ali je Čilić slavio upravo u poslednja dva, jednom i ove godine u Londonu (5:7, 7:6, 6:3).

Njihov novi sudar na programu je u subotu uveče od 20 časova. U drugom polufinalu Sinsija igraće Rodžer Federer i David Gofan u nedelju od 1h.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime