Nema osnova za održavanje sednice Skupštine grada po hitnom postupku

0

Odborničke grupe “Zajedno za Šumadiju“ i “Demokratska stranka“ uputile su danas predsedniku Skupštine grada Kragujevca Milanu Uroševiću zahtev za sazivanje sednice gradskog parlamenta po hitnom postupku na kojoj bi se razmatrao predlog Zaključka o analizi rada nadležnih službi grada Kragujevca u periodu prvih snežnih padavina sa predlogom mera za dalje postupanje.

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević procenio je da nema razloga za sazivanje sednice po hitnom postupku jer su snežne padavine i čišćenje grada nešto što je iza nas i što je, u skladu sa tadašnjim vremenskim uslovima, realizovano svim raspoloživim resursima.

Zimska služba radila je punim kapacitetom na raščišćavanju snega na teritoriji Kragujevca i na seoskom području, sa ukupno 11 ekipa, primereno uslovima i okolnostima koje su bile u pomenutom periodu. U toku snežnih padavina u gradu Kragujevcu nije bilo većih zastoja niti šteta pa je sednica Skupštine grada po hitnom postupku, sa ovom tačkom dnevnog reda, neopravdana.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime