Nedeljni horoskop od 27. Maja do 03. Juna

0
Nova nedelja, nova iskušenja. Ne dozvolite da nespremni dočekate sve što je pred vama narednih dana jer za svaki znak Zodijaka postoje precizne prognoze.

OVAN

Posao

Početkom nedelje Ovnovi mogu imati nekoliko stresnijih situacija na poslu. Okruženje u kojem rade može biti ispunjeno negativnom energijom, što njima poprilično može zasmetati. Kraj nedelje mnogim pripadnicima ovoga znaka donosi veće finansijske izdatke. Neko iz porodice može tražiti novac od njih, ali najverovatnije neće biti u mogućnosti da ga vrati.

Ljubav

Na emotivnom planu mnogi Ovnovi će prikrivati svoje prave emocije, a u dubini duše će patiti. Mnogi pripadnici ovoga znaka će sredinom nedelje ostvariti komunikaciju sa osobama do kojih im je stalo, ali će najverovatnije biti previše ponosni, i neće želeti da preuzmu prvi korak.

Zdravlje

Bolovi u mišićima.

BIK

Posao

Bikove u ovoj nedelji očekuje uglavnom mirna poslovna nedelja, bez većih problema. Međutim od Srede, neko iz poslovnog okruženja im se može nakačiti na vrat ili im tražiti pomoć. Neki pripadnici ovoga znaka krajem nedelje mogu očekivati i manji novčani priliv, ali njime verovatno neće biti preterano zadovoljni.

Ljubav

Neki pripadnici ovoga znaka mogu biti poprilično zabrinuti zbog zdravstvenog stanja bliskog člana porodice. I ako će mnogi želeti da pruže pomoć, ruke će im doslovno biti vezane. Kraj nedelje može doneti neku neprijatniju situaciju u domu.

Zdravlje

Nadutost i nervoza.

BLIZANCI

Posao

Blizancima neki poslovni planovi mogu doslovno propasti u narednom periodu. I ako se na početku mogu iznervirati, vrlo brzo će shvatiti da ih iza ugla čeka nešto mnogo bolje. Oni koji su planirali da naprave neke nove poslovne poteze, treba da iskoriste ovu nedelju. Sredina ovog perioda je dobra za sklapanje saradnje sa ženskim polom.

Ljubav

Uskoro kreće povoljan period za mnoge Blizance. Neki pripadnici ovoga znaka će uskoro upoznati nove partnere, i to najverovatnije mlađe od njih. Oni koji su u srećnim vezama, mogu ostvariti dobar kompromis sa partnerom, koji se tiče cele porodice.

Zdravlje

Nervoza.

RAK

Posao

Rakovi bi trebalo da se pripaze od koleginica u narednom periodu. Do sukoba može doći sa nekom starijom osobom, i to sasvim iznenada. Pripadnicima ovoga znaka neko radi o glavi, a da toga nisu ni svesni. Stoga ne bi trebalo previše da se žale na situaciju na poslu jer i zidovi imaju uši. Kraj nedelje im donosi manje finasijke izdatke u okviru porodice.

Ljubav

Početak nedelje može biti poprilično stresan za mnoge Rakove. Neki pripadnici ovoga znaka će se mučiti zbog nekih pitanja iz prošlosti, kao i zbog nekih veza koje nisu još preboleli. Krajem nedelje mnogi će otkriti nešto čime neće biti preterano oduševljeni.

Zdravlje

Glavobolje.

LAV

Posao

Lavovi mogu osetiti premor na poslu. Mnogi pripadnici ovoga znaka će morati da obavljaju mnogo zadataka. Iako će dobiti pohvale, novčana situacija se najverovatnije neće značajno popraviti. Ova nedelja je dobra za završavanje nekih obaveza koje odlažu već duži vremenski period.

Ljubav

Na ljubavnom planu Lavovi treba da budu čvrsti u narednom peridu. Ne smeju da popuštaju pred svojim partnerima, jer se situacija kasnije može izmaći kontroli, a oni će izvući deblji kraj. Isto tako, ako nešto ne bude išlo po planu, ne treba da očajavaju, uskoro stvari kreću nabolje. I to onda kada se budu najmanje nadali.

Zdravlje

Premor

DEVICA

Posao

Na poslovnom planu mnoge Device će se suočiti sa problemima u komunikaciji. Mnogi pripadnici ovoga znaka će imati slabiji finasijski period ili će imati dosta novčanih izdataka. Sredinom nedelje se mogu zaleteti i iznenada potrošiti novac na nešto potpuno neplanirano.

Ljubav

Na ljubavnom planu neke Device će biti veoma usamljene. Sredinom nedelje će mnoge imati potrebu za druženjem, i pričom, ali će ih najverovatnije mnogi izbagavati jer će biti preokupirani svojim obavezama.

Zdravlje

Problemi sa stomakom.

VAGA

Posao

Na poslovnom planu mnoge Vage očekuje zatišje pred buru. U slučaju da se neki poslovi ne odvijaju po planu, Vage bi trebalo da preispitaju sebe, da li su previše požurile i realnost pretvorile u maštu. U slučaju da im neka mlađa muška osoba ponudi poslovnu saradnju, trebalo bi dobro da razmisle pre nego što bilo šta prihvate.

Ljubav

Na ljubavnom planu Vage mogu osetiti da im partneri prave pritisak, i da im prigovaraju oko svake sitnice. Što u biti i jeste istina. Krajem nedelje mnogi pripadnici ovoga znaka će imati kratak fitilj, pa se neće libiti da kažu svojim partnerima šta zaista misle.

Zdravlje

Iscrpljenost.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije mogu osetiti premor kada je posao u pitanju. Sredina nedelje može doneti problema sa nadređenima. Škorpije mogu osetiti kao da su im ruke vezane kada je posao u pitanju i da sa nekim stvarima nema nikakvog pomaka. Možda je problem što su previše verovali u neke ljude i očekivali da će se sve rešiti preko noći.

Ljubav

Na ljubavnom planu Škorpije mogu osetiti pravu zbunjenost. Mnogi pripadnici ovoga znaka mogu steći utisak da se osećaju nesigurno pored svojih partnera ili da im se mišljenja potpuno razlikuju. Neke greške iz prošlosti mogu izaći na videlo. Sredinom nedelje će mnoge doneti veoma bitne odluke.

Zdravlje

Melanholija

STRELAC

Posao

Na poslovnom planu Strelčevi mogu imati odličnu nedelju. Mnogi pripadnici ovoga znaka će lepo zaraditi u narednom periodu. Neki će ostvariti i nove poslovne kontakte, koji će im kasnije veoma dobro doći. Kraj nedelje im donosi veoma zanimljive poslovne mogućnosti. Međutim neće baš svi Strelčevi uspeti da iskoriste date prilike.

Ljubav

Na ljubavnom planu Strelčevi u narednom periodu mogu dobiti neku zanimljivu ponudu ili im se može udvarati neko novi sa većom razlikom u godinama. Međutim, treba biti obazriv i ne verovati previše laskanju drugih ljudi. Skoro su se dobro opekli, pa ne bi bilo dobro da istu grešku ponove dvaput.

Zdravlje

Dezorijentisanost.

JARAC

Posao

Mnogi Jarčevi se mogu susresti sa zastojem na poslovnom planu. Ako do toga dođe, to je zato što nisu spremni na promene, i drže se nekih ustaljenih normi. Oni koji rade u većim korporacijama mogu osetiti veliki pritisak. Nekima iz okruženja najverovatnije preti otkaz, što i pripadnike ovoga znaka može zantno zbuniti i zabrinuti.

Ljubav

Na emotivnom planu Jarčevi mogu biti poprilično razočarani u neku svoju naizgled blisku prijateljicu. Mogu primetiti kako neko gleda samo korist, i kako je tu samo kada mu nešto treba.

Zdravlje

Reuma.

VODOLIJA

Posao

Na poslovnom planu Vodolije će uglavnom imati mirnu nedelju, bez većih problema. Međutim mnogi pripadnici ovoga znaka neće biti previše zadovoljni svojim materijalnim stanjem. Kraj nedelje takođe može doneti neplanirane troškove.

Ljubav

Na ljubavnom planu Vodolije sredinom nedelje mogu imati žustrije rasprave sa svojim parnterima. Neko je poprilično ljubomoran, a one same najbolje znaju ko je u pitanju. Partneri ih mogu pritiskati da donesu neke odluke, što pripadnicima ovoga znaka neće biti naručito milo. Neko iz okruženja može biti protiv njihove ljubavne veze.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

RIBE

Posao

Mnogi pripadnici ovoga znaka će nonšalantno potrošiti novac u narednoj nedelji, međutim nakon prvobitnog zadovoljstva, kasnije se mogu i pokajati što su brzopleto doneli neke odluka. Na poslovnom planu kraj nedelje može biti poprilično naporan. Ako imaju nekoga novog sa kime sarađuju, mogu biti u šoku sa nekim saznanjima.

Ljubav

Na emotivnom planu Ribe očekuje uglavnom miran period bez većih problema. Međutim usamljenim Ribama, ta mirnoća ni ne odgovara previše. Mnogi pripadnici ovoga znaka će žaliti za nekom osobom koja je zauzeta ili je skoro ušla u novu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Glavobolje.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime