Nedeljni horoskop od 21. do 28. Maja

0

 

Pogledajte šta vam zvezde kažu za sledeću nedelju.

 

 OVAN

Ljubav: Ove nedelje porodične vrednosti će vam biti na prvom mestu, pa ćete se posebno truditi oko odnosa sa partnerom. To nažalost neće biti lako zbog brojnih obaveza na poslu, a uz to ste i prezauzeti brojnim obavezama i aktivnostima, pa ostaje jako malo vremena za ono što istinski želite – da budete sa partnerom. Ali, to je život. Potrudite se da izbalansirate sve i nađete vremena za svaki segment svog života. Zvuči nemoguće, ali uz pravu organizaciju sve je lako. Kod slobodnih – šareno. Mnogo druženja, mnogo aktivnosti sa suprotnim polom, neke osobe će uleteti u vaš život i istumbati ga pošteno. Moguće je da će se javiti i neke stare ljubavi.

Posao: Kada je posao u pitanju ove nedelje se preporučuje dodatni oprez, pogotovo kada su dogovori i pregovori u piranju. NE ulećite ishitreno u poslovne priče i projekte, da ne bude da ste hteli jedno, a dobili drugo. Budite realni u svojim očekivanjima. Da su pozitivne promene moguće – itekako jesu, ali one vam neće preko noći doneti stabilnost – za to ćete ipak morati da se malo potrudite. Otvaraju se mogućnosti za češća poslovna putovanja.

Zdravlje: Stariji Ovnovi trebaju da ograniče sebe po pitanju nekih namirnica – vodite računa o holesterolu. Takođe – manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod mlađih – moguća glavobolja, povremeno nervoza.

 

 BIK

Ljubav: U ovoj nedelji bićete posebno emotivni i imaćete izraženu potrebu za ljubavlju i pažnjom partnera. Ali, nažalost, on ne oseća iisto i kao da mu je sve važnije od vas. To će u vama izazvati jako pomešana osećanja, pa je vrlo moguće da će polet i entuzijazam krajem nedelje potpuno nestati, a na njihovo mesto doći razočaranje i melanholija. Pokušajte da ne shvatate stvari toliko lično. Prosto to je faza koja će proći.  Ukoliko ste sami, ili ćete se non stop vraćati u prošlost i preispitivati se, sami sebi nabrajati greške koje ste činili, ili ćete čak ostvariti kontakt sa bivšim partnerom.To baš i nije pametna odluka.

Posao: Na polju posla stvari teku i više nego dobro. Naravno, neophodno je da dodatnu pažnju poklonite dogovorima, posebno ako se tiču inostranstva i saradnje sa strancima. Vaša kreativnsot i inovativnost, ali i inicijativnost će biti na testu ove nedelje, pa uložite dodatne napore na poslu. Postoje mogućnosti da nađete i neki dodatni izvor zarade. Otvaraju se mogućnosti za poslovnim putovanjima, a oni koji rade kao trgovci, komercijalisti – imaće pune ruke posla.

Zdravlje: Nemojte da vam nerviranje „jede“ džigericu. Nešto osetljiviji stomačni deo, a dame Bikovi bi mogle čisto predostrožnosti radi, da prekontrolišu grudi.

 

 BLIZANCI

Ljubav: Naporna nedelja u odnosu sa partnerom. Preterivaćete i jedno i drugo u svojim očekivanjima, željama, zahtevima, želeći da se partner prilagodi vama i vašim očekivanjima. Ako imate neke tajne i stvari koje krijete od partnera, očekujte dodatno zatezanje odnosa.  Slobodne Blizance očekuje zanimljiva priča sa osobom dosta starijom. U ovoj nedelji ćete definitivno biti posebno aktivni na polju ljubavi. Konačno će se probuditi u vama želja za pravom ljubavlju.  Ali, s druge strane osećaćete se dobro u druženjima, izlascima, zabavi. Mogućnosti stoje i preko društvenih mreža.

Posao: Dobra nedelja za sve vas čiji posao podrazumeva dosta kreatanja i kontatkata sa drugima. Dobra nedelja i za vas koji imate saradnju sa strancima jer će se vrlo verovatno javiti neke odlične prilike za posao i to iznenadno. Neki od vas bi sad mogli da povuku i konkretnije poteze u smeru odlaska van zemlje. Mogućnosti za češća poslovna putovanja. Zbog pritisaka i kratkih rokova, moguće su trzavice sa kolegama i saradnicima. Pokušajte da budete strpljivi i tolerantni.

Zdravlje: Problemi sa grlom, plućima. Vodite računa da ne konzumirate previše hladne napitke. Moguće su i urinarne infekcije.

 

 RAK

Ljubav: Tokom ove nedelje bićete neverovatno privlačni suprtonom polu. Prosto će se lepiti za vas kao magneti. Svi će uživati da se nađu u vašem društvu. Osim novih osoba javiće se u vašoj blizini i neke stare ljubavi. Čak u jednom momentu možete osetiti onaj „žal za prošlošću“ i možda razmišljati da nekome ipak date i drugu šansu. To svakako nije pametna ideja, jer ono što nije uspelo u prošlosti uglavnom ne uspeva ni u sadašnjosti. Za vas u vezi i braku ne tako harmonična nedelja. Prosto ćete imati osećaj da na vašu pažnju nije odgovoreno na isti način.

Posao: Moguće su neke promene na poslovno planu, pogotovo u prvom delu nedelje. Ukoliko promašite priliku, ne očekujte novu duži period, prosto stvari stoje tako. Moguće je i nezdovoljstvo odnosom sa saradnicima i kolegama. Finansijski momenat takođe nije zavidan, pa će sve to stvarati neko nezadovoljstvo trenutnom situacijom na poslu. Ne pravite ishitrene poteze, proći će i ovaj nezgodni period.

Zdravlje: Varenje, stomačni deo. Mogući su problemi sa jetrom i žuči kod starijih pripadnika znaka. Proverite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

 

 LAV

Ljubav: Ako ste slobodan Lav radujte se ovoj nedelji jer vas čeka jedno zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili u izlasku ili preko društevnih mreža. Ova osoba će ostaviti jak utisak na vas, pa su velike šanse za početak i ljubavne romanse. Nemojte ni da vas iznenadi, ako primetite hemiju sa dugogodišnjim prijateljem. Ovo nisu retke priče i ove veze znaju biti vrlo jake i stabilne. Što se tiče zauzetih, sada se tenzije mogu spustiti ukoliko se iole, pa makar malkice, potrudite. Generalno, ovo će biti dobra nedelja kada je odnos sa partnerom u pitanju, dosta lepih iznenađenja i uzbuđenja…

Posao: Nervoza polako popušta, ali ste i dalje skloni ishitrenim odlukama i postupcima. Srećom – imate više sreće nego pameti, a ne manjka vam ni podrške od nadređenih. Čuvaju vas oni koji vas poštuju i vole. Ove osobe će vas i pogurati kada vam podrška ovog tipa bude potrebna, tako da možete očekivati lepe stvari kada je poslovni segment u pitanju.

Zdravlje: Bolja zdravstvena situacija, naročito onim Lavovima koji konačno reše da se malo razmrdaju i krenu da se bave nekom rekreacijom….

 

 DEVICA

Ljubav: Gomila prilika za početak nekih ljubavnih priča. U narednom periodu otvaraju se mogućnosti da upoznate zanimljlivu osobu sa kojom ćete odmah osetiti jaku strast i očiglednu hemiju. Moguće je i poznanstvo sa osoboom koja dosta putuje zbog posla. Neko sa kim ste već duže vreme u prijateljskom odnosu odjednom se može „otvoriti“ i priznati osećanja prema vama. Za vas u vezi ili braku – izbegavajte ozbiljne teme u narednom period, jer nije povoljno vreme za ovakve priče. Vreme pred vama iskoristite za izlaske i zajedničke momente koji će podići vaš odnos na viši nivo.

Posao: Napeta situacija na poslu tokom ove nedelje polako popušta. Dobićete neke korisne informacije koje će pripomoći tome. Još malo i moći ćete da startujete na pravi način. Sve u svemu tokom ove nedelje čeka vas puno aktivnosti, dešavanja, kontakata, druženja poslovnog tipa… Imate veliku podršku od jedne osobe koja istinski želi da vas ,,pogura” i vidi vaš uspeh. Čuvajte ovu osobu kao oči u glavi!

Zdravlje: Osetljiv stomak, probava, usporeniji rad creva – što naročito može smetati starijim pripadnicima ovog znaka. Povedite više računa o ishrani.

 

 VAGA

Ljubav: Kada su u pitanju zauzete Vage, ovo neće biti baš idilična nedelja. Očekujte zahlađenje odnosa sa partnerom i dosta nezadovoljstva, trzavica, svađa i anpetosti. Problem leži u vašem previsokom očekivanju kada je vaša veza/brak u pitanju. Vaša emotivna stabilnost je popljuljana i tu leži izvor problema. Ako vam se na pružanje emocija ne uzvraća na isti način, to ne znači da emocije od strane partnera ne postoje, već da ih on manifestuje onako kako ume i zna. Ne pravite dramu bez potrebe, pokušajte da iskontrolišete svoje emocije. Što se tiče slobodnih, manite se prošlosti koliko god primamljivo delovala.

Posao: Plodonosna nedelja za zauzete Vage. Očekuju vas češta poslovna putovanja, ali i generalno bitni kontakti i dogovori sa inostranstvom koji mogu doneti lepe saradnje. Bićete puni nekih novih ideja i planova.  Nešto što niste završili ili što već dugo vremena stoji „na čekanju“ aktiviraće se tokom ovog perioda, privedite to kraju, već jednom, kako biste mogli da se posvetite nekim drugim stvarima. Dobra vest je da imate odličnu podršku na svom putu ka uspehu.

Zdravlje: Bolovi u gornjem delu kičme ili problem sa kolenima – ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka. Mlađi – moguće su kratkotrajne prehlade.

 

 ŠKORPIJA

Ljubav: Ove nedelje ste posebno avanturistički raspoloženi. Privlači vas sve što je daleko i nedostupno. Sve ono što je čudno, neobično, uzbudljivo, što miriše na avanturu i dobru energiju – za vas može! Zapravo u vama se javila neopisiva potreba da pobegnete od svega poznatog, ustaljenog, dosadnog. Želite promenu, uzbuđenje, da se osetite živima. Zato su velike šanse da ćete poželeti i neke tajne ljubavi ili uzbuđenje na jednu noć. Svi koji ste u braku ili ozbiljnoj vezi, imate sliččne porive. Postaje vam dosadno, osećate se vezanima.Vi menjate, a voljena osoba vraća korak unazad…..teško je da će ovo funkcionisati….

Posao: Biće dosta problema u ovoj nedelji, ali vi ćete ih sve rešavati vrlo lako, vrlo brzo, vrlo postojano. Za neke od njih će biti krivi vaši saradnici, za druge vi sami. Ali vi odlično žonglirate i plivate dalje. Svaka čast!  Biće i nekih lepih momenata, novih poslovnih dogovora i mogućnosti. Usmerite svoju energiju na tu stranu.

Zdravlje: U ovoj nedelji je nervoza smanjena, a želja za fizičkom aktivnošću i pokretom pojačana. Odlično! Pravi je momenat za rekreaciju!

 

 STRELAC

Ljubav: Ako ste već u lošem braku ili vezi, očekujte dodatno pogoršanje odnosa, pa čak možda i potezanje priče o raskidu/razvodu. Na stabilne veze neće uticati, pogotovo što će dobar aspekt Marsa i Sunca poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom. Dakle, kod vas kod kojih stvari već dobro funkcionišu biće još bolje. Slobodne Strelčeve očekuje jedno zanimljivo poznanstvo koje se vrlo lako može izroditi u pravu ljubav. Moguće je da će vas od te osobe deliti velika razlika u godinama, ali to vam neće smetati. Nimalo!

Posao: Pred vama je odličan period ukoliko razmišljate da napravite neku promenu na poslovnom planu, da počnete neki novi posao ili novu saradnju. Naravno, neće sve ići potpuno glatko . Biće manjih trzavica i problema u pregovorima, ali realizacija priče je i više nego izvesna! U ovoj nedelji ćete imati posla preko glave, ali to će vam čak i prijati! Vaš status u firmi ide uzlaznom linijom i to će vam dati dodatnu energiju. Organizacija će vam biti problem, pa zato pokušajte da odredite prioritete…

Zdravlje: Ishrana, kretanje – dve stavke u kojima stagnirate ili pravite loše poteze već duže vreme. Nije ni čudno što se povremeno ne osećate dobro….

 

 JARAC

Ljubav: U narednom periodu možete očekivati blaže zahlađenje odnosa sa partnerom. Srećom, ovo neće biti trajno, u pitanju je samo prolazna faza. Ukoliko voljenoj osobi poklonite dodatnu pažnju stvari će se zapravo potpuno preokrenuti i ući ćete u mirnu luku harmoničnih odnosa. Što se tiče slobodnih Jarčeva, polje ljubavi i zabave vam je lepo postavljeno, ali kao da tu postoji neka kočnica. Gomila zanimljivih osoba oko vas, ali vas ništa da pokrene i probudi varnicu.

Posao: Nestabilnosti na ljubavnom, ali zato jaka stabilnost na poslovnom planu. Multitaskujete ovih dana i to vam odlično ide! Odlično ste organizovani, fokusirani i nižte samo uspeh za uspehom. Ovo je definitivno VAŠ period! Možda ćete početi da razmišljate i o obnovi neke saradnje, ili ponovo krenuti da razmatrate plan koji ste u prethodnom periodu odložili kao nemoguć za izvesti. Sve u svemu period pun dobrih ideja, inspirativnih razgovora i puno poslovne energije.

Zdravlje: Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, naročito kod onih koji imaju probleme sa kičmom, kostima, reumom, stomakom.

 

 VODOLIJA

Ljubav: Očekujte vas jedna jako ispunjena nedelja kada su partnerski odnosi u pitanju. Odlična komunikacija i razumevanje, a i oboje ćete biti skloni da prijatno iznenađujete jedno drugo, da tražite zajedničke načine da se zabavite, da unesete lepe promene u svakodnevnicu. Postoji mogućnost da ćete se odlučiti i za kraće putovanje koje će dodatno oplemeniti vaš odnos. Slobodne Vodolije su jako pivlačne osobama suprtonog pola. Plenite gde god se pojavite. Društveni život vam je na maskimumu, a iz svega toga mogu se roditi neke nove prilike. U ovom periodu možete otpočeti vezu koja će biti vrlo burna i uzbudljiva…

Posao: Jako inspirativna i uspešna nedelja na poslovnom planu za vas. Puni ste ideja, kreativni, inovativni, spremni za rizike i neke nove priče. Prosto uživate u poslu ovih dana. Sve ovo će vam svakako doneti i fiinansijsku dobit što će vas dodatno motivisati na rad. Ukoliko obavljate neke „standardne“ poslove, oni će vam biti dosadni, ali ćete ih otaljavati, da niko ne bi mogao da kaže da izbegavate svoje obaveze… Odnos sa kolegama nažalost neće biti idealan, ali ne obazirite se na to.

Zdravlje: Kao što rekosmo – odličan momenat za rekreaciju i bavljenje sportom. No, nervoza će biti prisutna, a kod nekih od vas – i na dalje su aktuelni problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

 

 RIBE

Ljubav: U ovoj nedelji sve je nekako nategnuto, ide ,,na mišiće”. Odnos sa partnerom nimalo harmoničan. Ulazak Venere u znak Raka, vašu vodenu sestru, donekle će popraviti situaciju, ali samo donekle. Nezadovoljstvo i dalje kulja, avi glavni problem vidite u partneru koji vam ne pruža dovoljno pažnje. Ne očajavajte, proći će i ova faza i vratićete harmoniju u vaš odnos. Što se tiče slobodnih Riba – emotivne težnje će biti teško ostvarive. Biće nekih kontakata i zanimljivih poznanstava, ali ništa konkretno.

Posao: Odlična nedelja za sve vas koji se bavite nekim privatnim poslom. Ako planirate da pokrenete neto novo ili uđete u neku novu poslovnu priču sada je pravi trenutak za to. Važne vesti dolaze do vas i informacije koje dobijate mogu vam pomoći da donesete odluku koja već neko izvesno vreme čuči u vama. Pregovori koji su u toku će naići na određene probleme, ali uz malo truda doći ćete do željenog ostvarenja. Iako to ne volite, sada budite malo proračunati i manipulativni.

Zdravlje: Psiha vam je opterećena, pa su mogući problemi sa nesanicom ili pak glavobolje. Posvetite se više sebi, svom odmoru, pravilnoj ishrani, rekreaciji….

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime