Mladi iz Kragujevca na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”

0

Glasanje za favorita ovogodišnjeg izdanja “Srbija u ritmu Evrope”, osmišljenog kao dečja “Evrovozija”, zvanično je počelo. Kragujevac predstavlja tim talentovanih srednjoškolaca, koje će se pesmom i igrom nadmetati za pobedu na takmičenju, koje će biti održano 22. juna u Vrnjačkoj Banji, sa direktnim prenosom na Prvoj televiziji. Mladi iz Kragujevca će na 11. manifestaciji “Srbija u ritmu Evrope” pevati i plesati u ritmu države Izrael, koju će predstavljati na tom takmičenju.

Kako bi glasali za predstavnike Kragujevca potrebno je da pošaljete SMS sledeće sadržine: PESMA(razmak)06 na broj 1557. Sa jednog broja može da se glasa neograničen broj puta. Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i publike koja glasa putem SMS-a.

Prema rečima Igora Karadarevića, direktora Srbije u ritmu Evrope, manifestacija se ove godine proširila na deset zemalja, pa pored Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, u Ritmu Evrope takmiče se i mladi iz Švedske, Slovačke, Hrvatske, Moldavije, Ukrajine, sa Kipra i Malte.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime