Međunarodna naučna konferencija Ekonomskog fakulteta pod nazivom „Contemporary Issues in Economics, Business

0
Info KG

Međunarodna naučna konferencija Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu pod nazivom „Contemporary Issues in Economics, Business and Management” (EBM 2018), peta po redu, održava se 9. i 10. novembra, a počinje u petak od 10 časova u Amfiteatru “Prof. dr Ilija Rosić”.

Konferencija obuhvata teme iz oblasti menadžmenta, marketinga, globalizacije, regionalizacije, računovodstva, poslovnih finansija, informacionih sistema i kvantitativnih metoda i modela u ekonomiji i menadžmentu.

Konferencija će okupiti više od 120 autora iz zemlje i inostranstva (Poljska, Rusija, Nemačka, Slovenija, Japan, Španija, Hrvatska, Mađarska, Bosna i Hercegovina) koji će predstaviti  više od 60 naučnih radova. Rad Konferencije će biti organizovan kroz plenarnu i pet paralelnih sesija. Uvodničari na konferenciji će biti Darko Tipurić, Ekonomski fakultet Univerziteta u Zagrebu, Hrvatska, Boris Begović, Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, Srbija i Vadim Kufenko, Institut za ekonomiju Univerziteta u Hohenhajmu, Nemačka.

Učesnici Konferencije će prezentovanjem rezultata najnovijih istraživanja imati priliku da ukažu na aktuelne promene kako u teoriji, tako i u praksi, u nastojanju da na adekvatan način odgovore na različite izazove savremenog poslovnog okruženja. Osim toga, od relevantne važnosti je i neformalna diskusija koja će učesnicima omogućiti da identifikuju zajednička naučno-istraživačka interesovanja i mogućnosti uspostavljanja međusobne buduće saradnje.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime