Maca će im rasturiti brak? Divna u suzama zbog Markove afere!

0
Foto: Puls Online

U rijalitiju Zadruga brak Marka i Divne doveden je u pitanje zbog jučerašnjeg njegovog zbližavanja sa Macom Diskrecijom.

Divna je celo veče bila u suzama govorivši kako će se razvesti od njega i uzeti mu dete. Veliki Šef je uvideo da je ljubomora između bračnog para dovela do velikog razdora, tako da je odlučio da im pošalje ljubavnog terapeuta. Naime, vođi je stiglo pismo gde je pisalo da je neophodno da Marko i Divna istog momenta odu u sobu za rehabilitaciju. Tamo im se nakon nekoliko minuta priključila Ivana – ljubavni terapeut. Ivana ih je ispitivala o tome šta ih muči, a zajedno su došli do zaključka da Maca predstavlja najveću prepreku u njihovom odnosu. Kako je Marko potvrdio da njegov odnos sa Macom jeste razlog Divnine tuge, svi zajedno su zaključili da je najbolje da Marko ubuduće ignoriše Macu i da postepeno prekine svaki kontakt sa njom.
– Ja bih volela da Marko iskulira Macu. Da je iskulira, da je ignoriše, da je ne gleda i da ne priča sa njom… Da nemaju nikakav kontakt. Sa drugim devojkama nemam ništa, sa svima se družim, ali mora da iskulira Macu, jer to nije lepo – požalila se Divna.

https://youtu.be/brXYUqfQs3Q

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime