Kompanija Lidl otvara svoje prodavnice sledećeg četvrtka

0
Ritam Grada

Kragujevac je jedan od 12 gradova u kojima će kompanija Lidl istovremeno otvoriti 16 prodavnica u četvrtak, 11. oktobra, od 8 sati. Lidl prodavnica u Kragujevcu nalazi se u ulici Save Kovačevića 50b.

Lidl će 11. oktobra, osim u Kragujevcu, otvoriti prodavnice i u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu.

Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Potrošače u Lidl marketu očekuje asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama će se nači Lidl brendovi, ali i proizvodi domačih proizvođača. Lidl od ostalih izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini. U proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi“, saopšteno je iz kompanije Lidl.

U Lidl prodavnicama u 12 gradova Srbije prve potrošače dočekaće više od 1.000 prodavaca, koji su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. Inače, u trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih. Ono po čemu je Lidl prepoznat od strane kupaca na svim tržištima na kojima posluje jeste najbolji odnos cene i kvaliteta, a to će ponuditi i u Srbiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime