Kako loše samopouzdanje uništava vezu

0
Couple in love drinking coffee and have fun in coffee shop. Love concepts. Vintage effect style picture

Samopouzdanje ili imate ili nemate, a neki ga samo dobro glume. Upravo je samopouzdanje faktor koji tvoju vezu može učiniti odličnom ili je potpuno uništiti.

Postaćeš zavisna

Zavisna si o svog dečka, njegovu pažnju, zavisna si o to da uvek budete zajedno jer se plašiš da svaki trenutak u kom niste zajedno predstavlja novu šansu da te prevari… Nije potrebno posebno objašnjavati kako će tvoj dečko reagovati na tvoju potrebu da stalno bude uz tebe.

Ljubomora će te pojesti

Svako u sebi nosi bar malo ljubomore, ali osobe bez samopouzdanja je imaju mnogo više. Kad ljubomora počne da divlja, zdrav razum pada u drugi plan i postaješ nepodnošljiva.

Izgubićeš seksualni apetit

Ako nemaš samopouzdanje, uverićeš samu sebe da nisi privlačna svom dečku, a to će neminovno smanjiti tvoju želju za seksom. Time ćeš postati još neprivlačnija, a vremenom ćete postati par koji jednostavno nema seksualni život.

Stalno tražiš potvrdu

Potvrdu da vrediš, da te voli, da si dovoljno dobra za njega… Svakom od nas tu i tamo treba potvrda, ali ako ti treba svakodnevno i ako ne možeš da živiš bez nje, delovaćeš očajno.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime