Kada svrbi levi dlan, to odavno znate, a da li znate da ovih osam znakova najavljuju novac u vašem džepu?

0

U nekim delovima sveta veruju da leptiri tamnih krila donose dobre vesti vezane za karijeru i finansije. Prema nekim starim verovanjima i feng šui tradiciji, postoje znakovi koji nagoveštavju pristizanje novca u vaš život – od određenih insekata u kući do mehurića na površini kafe.

1. Stalno viđate broj 8

Taj broj u Kini simbolizuje veliku sreću, to im je najsrećniji broj. Takođe, simbolizuje ravnotežu. Ako ga viđate često, svuda oko sebe, moguće je da će vam se finansijska situacija popraviti.

2. Dobili ste nešto na određeni dan

Bilo da se radi o novcu ili nekom poklonu, ako ste ga dobili na prvi dan novog meseca ili u vreme punog meseca, lako je moguće da će novac početi da pristiže.

3. Biti trudna ili u blizini trudnice

Prema starom kineskom verovanju, trudnice nose sreću u sebi. Navodno možete privući obilje u život ako se nalazite blizu trudnice, sreća će se s nje proširiti i na vas, otkriva Atma.

4. Razni insekti u kući

Posebno ako su smeđe boje, tada prizivaju sreću i blagostanje, specijalno skakavci i paukovi – tako barem veruju u Trinidadu. Kod Kineza su zrikavci ti koje povezuju sa srećom.

Takođe, u nekim delovima sveta veruju da leptiri tamnih krila donose dobre vesti vezane za karijeru i finansije.

5. Mehurići na kafi

Ljudi koji vide mehuriće na površini kafe mogli bi da imaju pozitivne promenama u životu. Kanađani veruju da je znak sreće kada mehurić s kafe stavite na kašičicu, a on se ne rasprsne

6. Posedovanje mnoštva kovanica

Na primer, ako ih držite u velikoj staklenoj tegli ili kasici, to privlači novac i blagostanje. Ako kovanice držite u kuhinji, to još više pomaže finansijskoj dobrobiti – prema feng šui teoriji.

Rusi veruju da bogatstvo privlače vrećice novca sakrivene u ormaru ili svuda po kući.

7. Ptičji izmet na telu

U našim krajevima je ovo verovanje jako poznato – ako se ptica uneredi na vas, odnosno zasipa vas svojim izmetom – to je znak dobre sreće i najava novčanog dobitka u skoroj budućnosti.

8. Inicijali u paukovoj mreži

Ako pogledate u paukovu mrežu i tamo ugledate formaciju niti koja asocira na vaše inicijale, to je posebna naznaka skorog priliva novca u vaš život.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime