Gotova agonija sa nedostatkom memorije na vašem telefonu!

0

Glavni problem kod pametnih telefona je problem sa memorijom. Dok Microsoft nudi 10GB, Google se odlučio da za originalnu kopiju da 15GB ili neograničeno skladište za fotografije “visokog kvaliteta” što znači da smanjuje kvalitet fotografije.

Ruska IT kompanija Yandex, koju u Srbiji zovu “Ruski Gugl” ide korak dalje i svim svojim korisnicima daje neograničen prostor za originalnu rezervnu kopiju vaše galerije, dok pored toga nudi još 10GB za ručno postavljene fajlove.

Yandex.Taxi počela sa radom u Beogradu, sledi Kragujevac?

Ovo praktično predstavlja kraj sa problemom manjka memorije na vašem aparatu, vaš pametni telefon ili tablet će raditi bolje i imaćete više mesta za dodatne aplikacije.

Kako postati korisnik Yandex-a?

Potrebno je samo da otvorite nalog – mejl adresu i instalirate aplikaciju Yandex.Disk sa vašeg Google Play marketa ili App Store-a.

Onog trenutka kada vidite da je napravljena rezervna kopija vaše fotografije istu možete obrisati u galeriji telefona.

Takođe postoji i Desktop aplikacija za vaš računar tako da veoma lako možete i sa računara pristupiti vašim fotografijama.

Takođe možete koristiti i mejl adresu koju ste napravili kao Yandex nalog pomoću aplikacije Yandex.Mail, a možete je instalirati sa Google Play marketa ili App Store-a.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime