G-Klasa sa još više stila

0
© Mercedes

Potpuno nova Mercedes-Benz G-klasa je zvanično predstavljena prije samo nekoliko dana na Sajmu automobila u Detroitu, ali to proizvođača nije spriječilo da u ponudu već stavi i prvi opcionalni paket opreme, koji nosi naziv AMG Line.

Oni koji poznaju ponudu Mercedesovih automobila, prepoznaće AMG Line paket opreme koji se nalazi još i na modelima C i E klase. Međutim, ovo je prvi put da će se AMG Line naći na ovom legendarnom terencu.

Ovaj paket opreme podrazumijeva vizulene promjene kako spolja tako i unutar automobila. Za početak, tu su nove AMG aluminijumske felne veličine 20 inča, zatim produženi lukovi iznad točkova. Tu je i novi izduvni sistem.

Što se promjena u enterijeru tiče, one se odnose prije svega na novi volan sa crvenim šavovima, crvenim pojasevima i presvlaku od crne kože ili Nappa kože, takođe crne. Tu su i AMG patosnice.

Cijena još uvijek nije poznata, ali ovaj paket opreme će se uskoro pojaviti na tržištu i predstavlja pravo rješenje za one koji žele premijum i sportsku verziju G-klase.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime