Đaci sa eKG karticom besplatno na gradske bazene

0

Pored plaćanje prevoza eKG kartica dobila novu funkciju.

Gradska agencija za saobraćaj je u cilju multifunkcijske upotrebe svoje eКG kartice napravila sporazum sa Privrednim društvom „Radnički“ po kome će svi đaci koji poseduju personalizovanu „đačku“ eКG karticu moći sa njom da koriste gradske bazene jednom nedeljno potpuno besplatno.

Učenici osnovnih i srednjih škola koji poseduju personalizovanu eКG karticu, a nisu završni razred srednje škole, imaju pravo na besplatan ulaz na otvorene gradske bazene. Ovu pogodnost mogu koristiti jednom nedeljno, od ponedeljka do nedelje u toku cele sezone. Učenici koji do sada nisu besplatno izradili svoju personalizovanu eКG karticu, mogu to učiniti bilo kog radnog dana u Gradskoj agenciji za saobraćaj uz priloženu potvrdu da su redovni đaci. Učenici koji su završili 8. razred, uz potvrdu da su upisali srednju školu mogu preuzeti svoje personalizovane eКG kartice za srednjoškolce, takođe u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj.

Ovo je samo početak korišćenja eКG kartice u druge svrhe, a ne samo za gradski prevoz, jer već od septembra će se ovom karticom čekirati roditelji kada ostavljaju i uzimaju decu iz predškolskih ustanova navode u agenciji.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime