Budi vrlo, vrlo oprezna sa njima: 3 žene iz njegovog života koje bi mogle da vam unište vezu

0

Ok, za njegovu majku znaš – ali ko su druge dve?

Naravno da tvoj partner nije 24 sata kod kuće i da se druži sa svojim prijateljima. I naravno da su u njegovom društvenom krugu i žene… A tri žene imaju dovoljno uticaja na njega – toliko da bi čak mogle da ugroze vašu vezu!

Njegova najbolja prijateljica

Poznaje je još od dečjeg vrtića i slepo joj vjeruje. Pošto je ona njegova najomiljenija ženska osoba, za probleme – naročito kad su u pitanju žene – obraća se njoj. Ona mu najbolje može objasniti „šta žene žele“. Međutim, nisu sve najbolje prijateljice srećne kad dobiju konkurenciju. Iz straha da bi mogle da ga izgube zbog druge žene, ponekad se služe manipulativnim trikovima – i žele da ga udalje od tebe.

Nadaj se da joj neće poverovati i da će ipak na kraju slušati samo tebe…

Njegova majka

On ne mora da bude „mamin sinčić“ da uvaži mišljenje svoje majke u vašoj vezi. Ako ne odgovaraš njenim željama, ona će sve uraditi da oslobodi svog sinčića. Naime, za njega je ipak dobra jedino najbolja od najboljih.

Njegova koleginica

Svaki je dan s njom na poslu. Zajedno se kriju od šefa i nakon (ili za vreme) posla idu na piće. Ako je još smatra i privlačnom, onda tu ima jako puno prilika za flert – i ona može biti ozbiljna pretnja vašoj vezi.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime