Anđela Janjušević i Momir Ilić najbolji srpski rukometaši u 2015. godini

1

Najbolja srpska rukometašica u 2015. godini je Anđela Janjušević iz Radničkog iz Kragujevca, dok je za najboljeg rukometaša proglašen Momir Ilić iz Vesprema.

1(3)

Rukometni savez Srbije (RSS) je dodelio nagrade za najbolje igračice, igrače, trenere i sudijski par u 2015. godini, a pravo glasa imali su treneri i kapiteni klubova muške i ženske Super lige. Treneri su glasali za najboljeg kolegu i igrače, a kapiteni su glasali samo za igrače, navodi se u saopštenju RSS.

Za najbolju igračicu, drugu godinu uzastopno izabrana je reprezentativka, rukometašica Radničkog iz Kragujevca Anđela Janjušević, dok je za najboljeg igrača, treći put uzastopno, izabran igrač mađarskog Vesprema, Momir Ilić.

Hvala svima koji su omogućili da dobijemo priznanja za najuspešnije u godini za nama. Za mene je ovo veliko priznanje koje mi daje dodatni podstrek da naporno radim i dobro igram. Bivšim saigračima iz reprezentacije želim sreću na predstojećem Evropskom prvenstvu. Nama ostaje da im budemo velika podrška, a siguran sam da će dati sve od sebe da ostvare najbolji rezultat – rekao je Ilić.

Najuspešniji trener u 2015. je trener rumunske Konstance Đorđe Ćirković, koji je drugi put uzastopno proglašen za najboljeg.

Za najbolji sudijski par izabrani su Nenad Nikolić i Dušan Stojković, koji to priznanje dobijaju od 2010. godine.

Žurnal

1 komentar

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime