4 horoskopska znaka koja je skoro nemoguće voleti

0
Otkrijte koja 4 horoskopska znaka je skoro nemoguće voleti. 

Devica

Device su hladne, proračunate, sklone da svakog analiziraju do detalja, i jako teško se otvaraju prema drugima, što su sve osobine sa kojima se ni najmanje nije lako izboriti. Naravno, u ljubavnoj vezi se stvari tek komplikuju jer voleti nekog znači biti sa njim i blizak, što je sa osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku skoro nemoguće ostvariti.

Device ne veruju ljudima, sve drže na odstojanju, i jednistavno ne umeju da se prepuste emocijama. Njihova analitička priroda i cepidlačenje u svemu, pa i u ljubavnim odnosima, ih u tome sprečavaju.

Na kraju krajeva, one su same sebi dovoljne, i svi koji pokušavaju da ih zavole znaju koliko je to teško, jer Device svakim svojim pogledom i postupkom odbijaju od sebe.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je po svojoj osnovnoj definiciji takav da podleže strastima, što u ovom slučaju ne pominjemo u pozitivnom kontekstu, i autodestruktivan je. To na toliko različitih načina znači da je Škorpiju teško voleti.

Skoro svaka potencijalna nesuglasica u vezi, kojih uvek ima, je stopostotna šansa da osoba rođena u ovom znaku odreaguje burno, svaki put kada makar i posumnja na preljubu, makar se ona i nije desila, kreće pasivna agresija i pritisak koji je jako teško izdržati. Ili se uopšte ne mora raditi o prevari, dovoljno je da Škorpija pomisli da ste je na neki način izdali, ili da niste bili verni sledbenik njenih zamisli.

Pomenuli smo da Škorpija uvek reaguje impulsivno i da ne može da kontroliše svoje strasti. Takođe može biti i jako surova i oštra na rečima, pa kad se sve to sabere, nije nelogičan zaključak da voleti osobe rođene u ovom znaku nije baš najlakša stvar na svetu.

Strelac

Zabavan, uvek prijateljski raspoložen, nasmejan, avanturista, pun energije – verovatno se pitate po kojoj logici je teško voleti Strelca? I pitanje je na mestu  – Strelac je fantastičan izbor ukoliko hoćete da se zabavite, dakle kada su ljubavni odnosi na kraće staze u pitanju, ili prijateljstvo sa povlasticama, ali ako se opustite i pomislite da bi tu moglo da bude nešto ozbiljnije, onda kreće vaša muka i spoznaja da je osobu rođenu u ovom znaku na ovaj način teško voleti.

Kada Strelac omiriše da želite da ga ukalupite u ozbiljnu vezu, nestaće brzinom svetlosti, jer njemu treba stalna promena i nova uzbuđenja. Koliko god da ste mu dragi, jednostavno mu niste dovoljni. A najgore što možete da uradite jeste da ubedite sebe da će se zbog vas promeniti.

Jedini period kada je Strelca lakše voleti, i kada ta ljubav biva uzajamna, jeste kada osoba rođena u ovm znaku dođe u srednje godine, i kada je već dosta toga prošla i iskusila.

Blizanci

Ni sa Blizancima nije lako. Oni će vam dopustiti da ih lako zavolite, ali vam neće biti lako da ih volite! Njihova ambivalentnost je u osnovi njihove prirode. Igraće sa vama stalno igrice toplo-hladno, i kad vas budu oduševili, sledeći njihov postupak vas može dovesti do očaja.

Blizanci zaista jesu dvolični, i mnogi ne mogu da pobegnu od sebe, partneri sa kojima stupaju u ljubavnu vezu nikad ne znaju na čemu su, a što jer nagore taman kada odluče da na sve stave tačku, Blizanci urade nešto zbog čega se osobe rođene u ovom znaku predomisle.

Tako da, ako ste u vezi sa Blizancima, i samo znate da vam nikad nije uzvraćeno onoliko koliko dajete.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime