3 ključne stvari koje svaka žena treba da promeni ukoliko želi da bude uspešna

0
Vreme je da promenite stvari koje su sputavale vaš put do uspeha.

Svaka žena koja želi da bude uspešna, ali za to su potrebne promene. Umesto što ćete i dalje maštati o svojim uspesima, bacite se na posao i obavezno promenite sledeće stvari.

Prestanite da se izvinjavate

Ako ste pogrešile, naravno da ćete reći “Izvini”, ali ako se stalno i bez razloga izvinjavate, gubite svoju moć. U komunikaciji je najvažniji balans između topline i direktnosti. Možete se nasmijati, ali ostanite čvrstog stava po pitanju svojih zahteva. Budite pristojne, ali i jasno pokažite svoje želje i zahteve. I ukoliko niste krive nema potrebe da se bilo kome pravdate i izvinjavate.

Budite krojač svoje sreće

Postanite žena koja se uvek nađe na pravom mestu u pravo vreme. Svoje prilike morate stvoriti same i izboriti se za mesto u poslovnom krugu. Edukacija, sticanje kontakata, odlazak na različite konferencije i slično su veoma bitni za razvoj naše karijere. Tako upoznajemo potencijalne ssradnike i dobijamo prostor za plasiranje novih ideja.

Promenite svoj stav prema neuspehu

Žene neuspeh češće doživljavaju lično. Boje se da riskiraju i teže ispravnim odlukama. Trebate razviti svest da se iz neuspeha i grešaka najbolje uči i da su oni siguran put do uspeha. Potreba za savršenstvom samo nas sabotira na putu ka uspehu, strah nas sprečava da se pokrenemo i čekamo da nam samopouzdanje padne s neba, a ne shvaćamo da samopouzdanju zapravo prethodi iskustvo.ove očekuje novo poznanstvo na javnom mestu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime